Komentari članaka pravila

Moderator/ica: zoran

Komentari članaka pravila

PostPostao/la zoran » 05. 11. 2011. (09:14)

]1)
Svaki topik mora imati link na članak, a članci mogu biti SAMO s Zagorje.com-a
Naslov topika mora biti istovjetan naslovu članka.
Link na članak mora biti na vrhu posta.

2)
Kad otvarate topic, iskoristite mogućnost direktnog otvaranja topica pomoću opcije ispod samog članka, tako da odmah dobijete pravilan naslov i link na članak.

3)
Topici na Komentarima članaka se ne zaključavaju i ne premještaju na Odlagalište niti na druge pdf-ove.
Zaključavaju se i odlažu samo dupli topici koji su otvoreni samostalnim stavljanjem linka u topic, znači oni koji nisu otvoreni direktno s portala i tu se ne radi se o proizvoljnom zaključavanju moderatora. Kliknite na link u uvodnom postu, pa kad se otvori članak, na dnu pogledajte komentare i na koji topic vodi. Tako ćete prepoznati koji je dupli.
Svi ostali topici koji nisu komentari članaka s Zagorje.com portala zaključavaju se i odlažu, a ako mislite da imaju smisla prebacite ih na prikladni pdf.

4)
Molim vas lijepo, kad komentirate članke suzdržite se od grubog i besmislenog vrijeđanja osoba iz članaka. Također, držite se teme i ne okrećite raspravu na osobne sukobe i nešto što nema nikakve veze s člankom.

To znači: slobodno dajete svoje mišljenje, pozitivno ili negativno, ali ga pišite na način da ne prikažete sebe kao zadnje primitivne budale koje znaju samo povući iz pete i hračnuti.

5)
Primjer - topic o nagradnoj igri, glasanje za najljepšu manekenku - kurva, drolja i slične gluposti NISU DOZVOLJENE NI PRIHVATLJIVE.. dapače, slične stvari su utužive i Zagorje.com ima pravo dati vaš IP MUP-u.. osim toga, glupo je, jadno i nepotrebno.

6)
Biti će 0% tolerancije na takva i slična vrijeđanja na ovom pdf-u.
Sve takvo se briše i sankcionira. Offtopic se također briše.
Ako navalite odmah s "ubit, zaklat, mater četničku/ustašku", ne očekujte molbe i ne čudite se instant baniranju.

Primjer: Političare, pjevače i sve druge javne osobe možete slobodo obožavati, mrziti, misliti da su lijepi, glupi, nesposobni itd.

Ono što NE MOŽETE je doci i bez ikakvog smisla opaliti SMRDLJIVA DROLJETINA, DEBELO NEZASITNO PRASE, DAJE ŠUPKA ZA KONZUMOVU KARTICU, KURVETINA KOJA SE JEBE ZA PARE i slično.

To nije SLOBODA GOVORA niti DEMOKRACIJA, nego primitivno vrijeđanje i kao takvo nije baš nešto društveno relevantno što bi se moralo braniti slobodom govora.

7)
Ako vidite da se na nekom topicu razvija potencijalno klanje, nemojte samo čekati i pisati "gle, nema nikoga". Molim vas da pošaljete pp meni, recite "vidi, frka je krenula" i ostavite link na topic. Ako ne znate staviti link, napišite bar ime topica i stranicu.
PP tipa "Isuse, de gle onog debila ______" ne znači ama baš ništa. Nikome.

Molim vas da ne zatrpavate topice silnim lektoriranjem grešaka, ako želite lektorirati članke javite se negdje za posao.

Za bilo kakve prijetnje, gruba vrijeđanja, pozive na linč, premlaćivanje itd. trajni ban je automatski, a ako vam to pređe u naviku, uslijedit će prijava abuse službi ili policiji.
forum.zagorje.com@gmail.com
Avatar
zoran
Administrator/ica
 
Postovi: 47
Pridružen/a: 04. 11. 2011. (15:29)
Lokacija: Zagorje

Natrag na Komentari članaka pravila

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

cron