Završno događanje projekta "A kaj štrumfaš 2.0"

Moderator/ica: zoran

Završno događanje projekta "A kaj štrumfaš 2.0"

PostPostao/la kriticus » 17. 02. 2019. (19:25)

Završnim događanjem projekta „A kaj štrumfaš 2.0“ u Područnoj školi Krušljevo Selo, udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, zaokružila je kraj projekta koji je sufinanciran od strane Krapinsko-zagorske županije.

U sklopu događanja osmišljen je program sa izložbom radova učenika Područne škole Krušljevo Selo na izabranu temu- JEŽ, promocija razglednice i promocija brošure o bioraznolikosti. Projekt je kao cilj imao širenje kulture za mlade u civilnom sektoru naše zajednice i razvijanje svijesti o očuvanju kulturne baštine naše zajednice kroz kreativne sadržaje, radionice, edukacije, manifestacije te poticanje razvoja volonterstva putem zajedničkih projekata, partnerstva i inicijativa a u skladu sa lokalnim i županijskim programom za mlade.
Partneri na projektu su bili Mreža udruga Zagor, Osnovna škola Oroslavje i TZ grada Oroslavja. Kroz ovaj projekt ostvarene su suradnje i potpore sa Gradom Oroslavje,Tanjom Tukač, Viktorijom Šakoronja, Monikom Čretni, Damirom Vojtić , Dunjom Horvatin, Danijelom Horvatek-Tomić, MIMB-om i Terme Jezerčicom. Izložbi su prisustvovali Miljenka Mužar ispred Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade Krapinsko-zagorske županije, pročelnica grada Oroslavja Zdenka Knezić, predsjednik gradskog vijeća Grada Oroslavja Stanko Čičko, predstavnici partnera i suradnika na projektu, članovi udruge, roditelji učenika i učenici Područne škole Krušljevo Selo.
Svim korisnicima, partnerima i suradnicima uručene su zahvalnice sa prigodnim poklonima i promotivnim materijalima proizašlim iz projekta. Posebnu nagradu dobila je učenica Mia Tuđen, za sliku koja je odabrana u stručnom odabiru kao najreprezentativnija za predložak razglednice. Nagradu je primila od strane Terme Jezerčice i udruge PETROŽE u obliku bona za kupanje i osvježenje na termalnim izvorima u Sklopu Terme Jezerčica.
Učenici Područne škole izveli su i svoj mali kulturni program na temu ježa te je nakon predstavljanja brošure o bioraznolikosti i rezultatima ostvarenim u sklopu projekta, koje je predstavio Darko Krušelj, voditelj projekta i predsjednik udruge PETROŽE, slijedilo je zajedničko druženje uz okrijepu i domjenak za sudionike. Goste su ujedno, učiteljice Područne škole i učenici počastili sa prigodnim poklonima izrađenim u sklopu obilježavanja dana Sv.Valentina i Valentinovog.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1
kriticus
 
Postovi: 21
Pridružen/a: 18. 11. 2011. (00:25)

Natrag na Zagorje moje zeleno

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

cron