Izlazi nova nacionalna dnevna novina; cijena 5 kuna

Moderator/ica: zoran

Izlazi nova nacionalna dnevna novina; cijena 5 kuna

PostPostao/la modestyblaze » 14. 11. 2012. (14:48)

slika

Od idućeg četvrtka, 22. studenoga, na kioscima diljem Hrvatske prodavat će se nova nacionalna dnevna novina 21. stoljeće. Izdavač dnevne novine je tvrtka Miran dan, a vlasnik i direktor kompanije je Marjan Jurleka.

''Novinu zajedno sa mnom pokreće grupa profesionalaca, koji su svoje dugogodišnje iskustvo i poznavanje industrije odlučili pretočiti u najveći medijski projekt od početka krize. Činjenica je da je situacija u hrvatskoj medijskoj industriji posebice u tiskanim medijima teška i da su trendovi već duže vrijeme silazni. No, smatramo da je pad čitanosti samo jednim dijelom rezultat krize i općeg pada potrošnje. Dio ljudi odustao je od kupovanja novina jer nisu zadovoljni sadržajem koji im se nudi. Upravo zbog toga vjerujemo da lansiranjem novine, koja će biti drugačija od postojećih, možemo ponuditi čitateljima ono što zaista žele i vratiti dio publike novinama'', izjavio je direktor nove dnevne novine 21. stoljeće Marjan Jurleka.

Redakciju kao glavna urednica predvodi Nada Mirković koja smatra da bi pomalo neočekivano ime novine trebalo naglasiti različitost od ostalih dnevnih novina.

21. stoljeće je dnevna novina s dva izdanja, koja će se prodavati po cijeni od 5 kuna.
Avatar
modestyblaze
 
Postovi: 62
Pridružen/a: 09. 11. 2011. (09:37)
Lokacija: Zagorje

Natrag na Mediji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

cron